JWP bouwt nieuw bedrijfspand

JWP Montagetechnieken is gestart met de bouw van een nieuw bedrijfspand op het Balkbrugse bedrijventerrein Katingerveld. Het is het eerste bedrijf dat zich vestigt op het nieuwe en veelzijdige bedrijventerrein. nieuw-pand-jwpHet bedrijf is nu nog gevestigd in de voormalige provinciale werf tussen Dedemsvaart en Balkbrug, maar heeft hier niet de juiste ruimte voor de bedrijfsactiviteiten.

Het bedrijfspand, met kantoorfaciliteiten, productiehal en assemblagehal op een kavel van bijna 3600 vierkante meter, is functioneel en optimaal geschikt voor alle activiteiten van JWP Montagetechnieken.

Eigenaar Jan Willem Prins is een Balkbrugger in hart en nieren en is blij dat hij zich op het nieuwe bedrijventerrein in Balkbrug kan vestigen. De eerste steen werd gelegd door de heer Buiter. Jan Willem Prins en Jan Buiter kennen elkaar al heel wat jaren en dat heeft een grote rol van betekenis gespeeld bij de ontwikkeling van het bedrijf. Als dank daarvoor mocht de heer Jan Buiter de eerste steen leggen.