over-ons

Hoe zijn wij ontstaan?

In 1992 is JWP Montagetechnieken opgericht als een eenmanszaak wat zich voornamelijk bezig hield met diverse voorkomende montagewerkzaamheden zoals het ontwerpen van reclame objecten en het ontwikkelen van wisselpanelen voor op vrachtwagens. Door de jaren heen heeft JWP Montagetechnieken zich sterk ontwikkeld waardoor het wenselijk was een nieuw onderkomen te vinden voor alle werkzaamheden.

Vanaf half 2012 zijn wij werkzaam in een volledig nieuw onderkomen op het nieuwe bedrijventerrein in Balkbrug. Het bedrijfspand met kantoorfaciliteiten, productiehal en assemblagehal op een kavel van bijna 3600 vierkante meter, is functioneel en optimaal geschikt voor alle activiteiten van JWP Montagetechnieken.

Wat is onze drijfveer?

Bij ons staan kwaliteit, design, betrouwbaarheid en flexibiliteit centraal. Wij zijn continu bezig met de vraag: “Hoe en op welke manier kunnen wij uw product optimaal presenteren, zodat het een toegevoegde waarde is bij de verkoop van uw product?” Wij streven ernaar mee te denken in verdere ontwikkelingen, oplossingen en/of eventuele nieuwe producten. Wij vinden het belangrijk dat elk bedrijf zijn eigen huisstijl en uitstraling heeft en willen elke klant unieke producten aanbieden. Dat is onze drijfveer.

Wat maakt JWP en voor wie?

JWP Montagetechnieken maakt hoofdzakelijk presentatie displays. Wij bezitten een eigen machinepark met een ponsnippelmachine en kantbanken. Hiermee kunnen wij diverse werkzaamheden verrichten van licht tot middelzwaar constructieplaatwerk. We staan altijd open voor nieuwe en creatieve ideeën. Onze klanten zijn met name fabrikanten die hun eindproduct willen presenteren. Deze producten vinden hun weg zowel in binnen- als in buitenland. Wij leveren niet aan particulieren.

error: Inhoud is beveiligd