Over JWP

Al ruim 25 jaar ijzersterk in constructie plaatwerk

JWP Montagetechnieken is al ruim 25 jaar een begrip in constructie plaatwerk. Inmiddels leveren wij een diversiteit aan maatwerk metaalproducten in binnen- en buitenland. Onze klanten waarderen ons om onze kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Elk product is uniek, beantwoordt aan uw eisen en wensen en draagt zodoende bij aan uw succes. Daarom staan we altijd open voor nieuwe en creatieve ideeën en denken graag met u mee over hoe deze te realiseren.

Onze werkwijze

Het verschil tussen gewoon goed en perfect zit 'm in de details: een ontwerp dat nét iets beter doordacht is, een nét iets slimmere constructie. Het is de liefde voor een product die het verschil maakt. Dat is onze drijfveer, zodat onze producten voor u van toegevoegde waarde zijn. Daarom verzorgen we het hele traject van idee tot realisatie. En dankzij onze ervaren vakmensen en moderne machinepark zijn we altijd in staat om te anticiperen op uw wensen en mag u van ons de beste kwaliteit verwachten.

FASE 1

Het uitdenken van uw idee

Alles begint met een goed idee. Dat idee kan bij u vandaan komen, of bij ons. Het belangrijkste is dat wij uw wensen begrijpen, zodat we samen het maximale halen uit het idee. En dat u uiteindelijk krijgt waarom u heeft gevraagd. Daarom gaan we om te beginnen graag met u in gesprek, om alle ins en outs te bespreken, zodat onze engineers uw specificaties kunnen vertalen naar een ontwerp.

FASE 2

Ontwerp en engineering

Nadat we de mogelijkheden met u hebben besproken, wilt u uiteraard graag zien hoe het product eruit gaat zien. Onze engineers zijn gespecialiseerd in het productietechnisch ontwerp van plaatwerkproducten en constructiewerk. We maken op basis van uw specificaties een aantal schetsen waarbij we rekening houden met hoe we uw product het beste kunnen maken met welke productietechnieken en vooral tegen welke prijs. Nadat u de keuze hebt gemaakt voor een model, werken wij deze verder uit naar werkbare tekeningen.

FASE 3

Productie en montage

Bij JWP sluiten engineering en productie naadloos op elkaar aan. Zo zorgen we voor de juiste afstemming tussen ontwerp en realisatie en een zo snel mogelijke doorlooptijd van uw order. De engineer tekent in 3D CAD het model dat dient als uitgangspunt voor de productie. Nadat u het ontwerp hebt goedgekeurd, maken we allereerst een prototype. Zo kunnen we van beide kanten beoordelen of alles naar wens is. Mocht u nog aanpassingen willen doorvoeren, dan is dat altijd bespreekbaar. Alle feedback wordt vervolgens verwerkt tot productietekeningen, waarna u van ons een offerte krijgt voor de gewenste oplage en met de afgesproken levertijd. Als u wilt, kunnen we uw producten ook op locatie afleveren en inrichten.

Machinepark

Prima Power E6x ponsnibbelmachine.
Met deze energiezuinige, snelle en veelzijdige machine kan JWP een hoge nauwkeurigheid en een goede kwaliteit plaatwerk leveren. Op deze servo-elektrische aangedreven machine kan JWP platen bewerken van 3.000mm x 1500mm.

TRUMPF TruPunch 5000 met sheet en gripmaster.
Met deze super snelle en geautomatiseerde ponsmachine kunnen we complexe contouren ponsen en legio forming tools toepassen. D.m.v slimme automatisering en smartfuncties kunnen we een hoge productiviteit behalen. Deze machine kan platen bewerken met een afmeting van maar liefst 4000mm x 1500mm.

Twee eP-Brake kantbanken.
Met deze snelle, nauwkeurige en energiezuinige kantbanken kan JWP een hoge productiviteit halen en een constante kwaliteit. Deze twee volledig aangedreven servo-elektrische kantbanken van 100 ton kan JWP platen verwerken van 3000mm lang.

Safan CNC Quillotineschaar.
Met deze knipmachine kunnen we maximaal 3000mm breed knippen tot maximale plaatdiktes 4mm rvs / 6mm staal

Onze producten staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

JWP Montagetechnieken levert een diversiteit aan maatwerk metaal producten, van presentatiekasten en -displays tot informatieborden en bloembakken. Bekijk de portfolio voor meer informatie over onze producten.

Bekijk alle producten →